BPAL Plus bloeddrukmeter met MAM/PAD technologie (Microlife)

Meet je bloeddruk zeer nauwkeurig met de Microlife BP A3 L met MIT technologie. Deze bloeddrukmeter is geschikt voor twee personen en classificeert de bloeddruk met behulp van een kleurenschema. Daardoor weet je direct of je bloeddrukwaarden goed zijn. Te

Artikelnummer: BPA3 Plus

Productomschrijving Microlife BP A3L Bovenarm Bloeddrukmeter

 • Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
 • 2 x 99 geheugenplaatsen
 • Inclusief batterijen, opbergetui en handleiding
 • Groot, eenvoudig leesbaar display
 • 2 x 99 geheugenplaatsen

 


Microlife BP A3 L Bovenarm Bloeddrukmeter

De Microlife BP A3 Plus combineert handige functies met een eenvoudige bediening. Deze bloeddrukmeter heeft een A/A waardering, wat betekent dat deze Microlife zeer nauwkeurige metingen verricht. Het apparaat is bovendien geschikt voor twee personen en beschikt over 99 geheugenplaatsen per persoon. en kan worden uitlegezen via de PC. Daardoor kunnen meetwaarden vergeleken worden met eerdere metingen. De waarden worden getoond in cijfers, maar ook met behulp van een stoplichtindicator. Bij een onregelmatige hartslag zal de bloeddrukmeter waarschuwingen tonen op het grote scherm. Daarnaast is de A3L Comfort voorzien van een PC aansluiting en de nieuwe techniek: ''Inflation Mode Technology'' (IMT)

Eenvoudige bediening

De Microlife BP A3 Plus is zeer eenvoudig te bedienen. Het apparaat heeft een grote aan/uit-knop waarmee de bloeddrukmeter geactiveerd kan worden. Wanneer de manchet goed om de bovenarm is bevestigd, begint de Microlife te meten en verschijnen de waarden op het scherm. Het wasbare manchet is geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 tot 42 centimeter. Daarnaast worden batterijen, een opbergtasje, Nederlandstalige handleiding en een tabel voor bloeddruk classificatie meegeleverd. Een complete set waarmee je direct aan de slag kan gaan.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen