BPA3 Plus bloeddrukmeter met MAM/PAD technologie (Microlife)

Meet je bloeddruk zeer nauwkeurig met de Microlife BP A3 Plus. Deze bloeddrukmeter is geschikt voor twee personen en classificeert de bloeddruk met behulp van een kleurenschema. Daardoor weet je direct of je bloeddrukwaarden goed zijn.

Artikelnummer: BPA3 Plus
Productomschrijving Microlife BP A3 Plus Bovenarm Bloeddrukmeter

 • Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
 • 2 x 99 geheugenplaatsen
 • Inclusief batterijen, opbergetui en handleiding
 • Groot, eenvoudig leesbaar display
 • Zeer nauwkeurige meting

Microlife BP A3 Plus Bovenarm Bloeddrukmeter

De Microlife BP A3 Plus combineert handige functies met een eenvoudige bediening. Deze bloeddrukmeter heeft een A/A waardering, wat betekent dat deze Microlife zeer nauwkeurige metingen verricht. Het apparaat is bovendien geschikt voor twee personen en beschikt over 99 geheugenplaatsen per persoon. Daardoor kunnen meetwaarden vergeleken worden met eerdere metingen. De waarden worden getoond in cijfers, maar ook met behulp van een stoplichtindicator. Bij een onregelmatige hartslag zal de bloeddrukmeter waarschuwingen tonen op het grote scherm.

Eenvoudige bediening

De Microlife BP A3 Plus is zeer eenvoudig te bedienen. Het apparaat heeft een grote aan/uit-knop waarmee de bloeddrukmeter geactiveerd kan worden. Wanneer de manchet goed om de bovenarm is bevestigd, begint de Microlife te meten en verschijnen de waarden op het scherm. Het wasbare manchet is geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 tot 42 centimeter. Daarnaast worden batterijen, een opbergtasje, Nederlandstalige handleiding en een tabel voor bloeddruk classificatie meegeleverd. Een complete set waarmee je direct aan de slag kan gaan.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen