BPA2 Basic bloeddrukmeter met PAD technologie (Microlife)

Met deze Microlife BP A2 Basic meet je zeer nauwkeurig je bloeddruk. De bloeddrukmeter heeft een groot scherm en geheugen om 30 metingen op te slaan. Bij de Microlife worden o.a. een manchet, opbergtas, batterijen en handleiding meegeleverd.

Artikelnummer: BPA2 BASIC
Productomschrijving Microlife BP A2 Basic Bovenarm Bloeddrukmeter

 • Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
 • 30 geheugenplaatsen
 • Inclusief batterijen, opbergetui en handleiding
 • Stoplicht bloeddrukclassificatie
 • Aanbevolen door de European Society of Hypertension 

Microlife BP A2 Basic Bovenarm Bloeddrukmeter

De Microlife BP A2 Basic ben je altijd zeker van een nauwkeurige bloeddrukmeting. Deze bloeddrukmeter heeft een A/A-waardering wat aangeeft dat de waarden zeer exact gemeten worden. Er zijn 30 geheugenplaatsen beschikbaar waar de laatste metingen bewaard kunnen worden. Daardoor is het mogelijk om meetwaarden te vergelijken met eerdere resultaten. De meetwaarden worden niet alleen getoond in getallen, maar ook via een stoplichtindicator. Het is daardoor mogelijk om in een oogopslag te zien of je bloeddruk goed is. Bij een onregelmatige hartslag zal de bloeddrukmeter bovendien een waarschuwing tonen.

Eenvoudige bediening

De Microlife BP A2 Basic is zeer eenvoudig te bedienen. Het apparaat heeft een grote aan/uit-knop waarmee de bloeddrukmeter geactiveerd kan worden. Wanneer de manchet goed om de bovenarm is bevestigd, begint de Microlife te meten en verschijnen de waarden op het scherm. Het wasbare manchet is geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 tot 42 centimeter. Daarnaast worden batterijen, een opbergtasje, Nederlandstalige handleiding en een tabel voor bloeddruk classificatie meegeleverd. Deze Microlife is aanbevolen door de European Society of Hypertension.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen