BPA150 Afib bloeddrukmeter met AFIB technologie (Microlife)

De Microlife BP A150 Afib combineert nieuwe technologie en gebruiksgemak. Zo beschikt deze bloeddrukmeter over de Afib-technologie waardoor naast hypertensie ook atriumfibrilleren kan worden opgespoord, een belangrijke risicofactor voor beroertes.

Lees meer...
Artikelnummer: BPA150AFIB-30
Productomschrijving Microlife BP A150 Afib Bovenarm Bloeddrukmeter

 • Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
 • Detectie van atrium fibrileren
 • Inclusief manchet maat M/L, batterijen
 • Klinisch gevalideerd
 • Duidelijk afleesbaar display

Microlife BP A150 Afib Bovenarm Bloeddrukmeter

De Microlife BP A150 Afib is een zeer nauwkeurige bovenarm bloeddrukmeter. Het apparaat is klinisch gevalideerd en heeft de hoogste waardering ontvangen voor meetnauwkeurigheid. Op het grote display kan deze waarde eenvoudig worden afgelezen. De Microlife werkt volautomatisch en kan met één knop bediend worden.

Eenvoudige bediening

De Microlife BP A150 Afib is zeer eenvoudig te bedienen. Het apparaat heeft een grote aan/uit-knop waarmee de bloeddrukmeter geactiveerd kan worden. Wanneer de manchet goed om de bovenarm is bevestigd, begint de Microlife te meten en verschijnen de waarden op het scherm. Het manchet is geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 tot 42 centimeter. Daarnaast worden batterijen, een opbergtasje, Nederlandstalige handleiding en een tabel voor bloeddruk classificatie meegeleverd. Deze bloeddrukmeter is direct klaar voor gebruik! 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen