BPA1 Easy bloeddrukmeter met PAD technologie (Microlife)

Bij deze Microlife BP A1 Easy komen meetprecisie en gebruiksgemak samen. De bloeddrukmeter heeft een A/A waardering gekregen voor de meetnauwkeurigheid en is eenvoudig te bedienen. De manchet is geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 tot 42 cm.

Artikelnummer: BPA1 EASY
Productomschrijving Microlife BP A1 Easy Bovenarm Bloeddrukmeter

 • Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
 • Geheugen laatste meting
 • Inclusief batterijen, opbergetui en handleiding
 • Groot, eenvoudig leesbaar display
 • Zeer nauwkeurige meting 

Microlife BP A1 Easy Bovenarm Bloeddrukmeter

De Microlife BP A1 Easy is een zeer nauwkeurige bloeddrukmeter. Het apparaat is getest en heeft de hoogste waardering ontvangen voor meetnauwkeurigheid. De bloeddrukmeter verricht in korte tijd drie metingen en toont het gemiddelde als uiteindelijke meetwaarde. Op het grote display kan deze waarde eenvoudig worden afgelezen. De Microlife werkt volautomatisch en kan met één knop bediend worden.

Eenvoudige bediening

De Microlife BP A1 Easy is zeer eenvoudig te bedienen. Het apparaat heeft een grote aan/uit-knop waarmee de bloeddrukmeter geactiveerd kan worden. Wanneer de manchet goed om de bovenarm is bevestigd, begint de Microlife te meten en verschijnen de waarden op het scherm. Het wasbare manchet is geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 tot 42 centimeter. Daarnaast worden batterijen, een opbergtasje, Nederlandstalige handleiding en een tabel voor bloeddruk classificatie meegeleverd. Deze bloeddrukmeter is direct klaar voor gebruik!

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen