BPB6 Connect (Microlife)

Microlife BP B6 BT Connect bloeddrukmeter bovenarm. Herkend atriumfibrillatie met AFIB technologie en onregelmatige hartslag dmv PAD technologie.

Bijzondere meetprecisie (A/A waardering)
Connectie met smartphone mogelijk dankzij Bluetoothen en met PC

Microlife BP B6 BT Connect bloeddrukmeter bovenarm. Herkend atriumfibrillatie met AFIB technologie en Hartritmestoornissen dmv PAD technologie.

Bijzondere meetprecisie (A/A waardering)
Connectie met smartphone mogelijk dankzij Bluetoothen en met PC via meegeleverde USB kabel

De Microlife BP B6 BT Connect is de opvolger van de succesvolle BP A6 BT bloeddrukmeter. De meest recente ontwikkelingen zijn weer verwerkt in dit apparaat. De Microlife BP B6 BT Connect beschikt namelijk over AFIB en PAD. Deze functie is een verbeterde versie van de gepatenteerde PAD techniek van Microlife. AFIB maakt het namelijk mogelijk om atriumfibrillatie vroegtijdig te ontdekken. Daarnaast beschikt de BP B6 BT Connect over een nieuwe type manchet. Het nieuwe M+L manchet is namelijk geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 tot 42 cm. Daarnaast biedt deze bloeddrukmeter de mogelijkheid om gemeten waarden over te laden naar een computer. De gemeten waarden kunnen dan uitgebreid bekeken en vergeleken worden met behulp van intelligente software. Tevens is deze bloeddrukmeter uitgerust met Bluetooth functionaliteit zodat u met behulp van een app op uw iPhone of Android telefoon alle meetgegevens op kan slaan en op een later tijdstip terug kan kijken. De Microlife app is uiteraard gratis te downloaden en te installeren op uw telefoon.

Deze bloeddrukmeter wordt zeer compleet geleverd. In de doos vindt u naast de bloeddrukmeter een wasbaar medium/large manchet, adapter, batterijen, opbergtasje, Nederlandse handleiding en een tabel voor bloeddruk classificatie volwassen.

Bloeddrukmeter met bijzondere meetprecisie
De Microlife BP B6 BT Connect is klinisch gevalideerd volgens het BHS protocol. Het BHS protocol is opgesteld door de British Hypertension Society om de kwaliteit van bloeddrukmeters te bepalen. De Microlife BP B6 BT Connect heeft de hoogste waardering gekregen (A/A waardering) dankzij bijzondere meetprecisie. Daarnaast is de Microlife BP B6 BT Connect is uitgerust met de meeste recente ontwikkelingen op gebied van bloeddrukmeting. Deze bloeddrukmeter beschikt zowel over MAM, AFIB en PAD technologie

MAM (Microlife Average Mode)
De gepatenteerde MAM technologie zorgt voor een uiterst precieze meting in minder dan 3 minuten. Wanneer MAM is ingeschakeld worden er drie metingen gedaan welke vervolgens worden geanalyseerd door de bloeddrukmeter. Is één van de drie metingen mislukt dan wordt er een vierde meting gedaan zodat er alsnog op basis van drie succesvolle metingen beoordeeld kan worden. Met MAM bent u er zeker van dat de gemeten waarden uiterst precies zijn.

AFIB (Atrial Fibrillation Detection)
Deze functie is een verbeterde versie van de PAD technologie. Met PAD technologie was het mogelijk om een onregelmatige hartslag vroegtijdig te herkennen. Met AFIB is het nu ook mogelijk om vroegtijdig atriumfibrillatie te detecteren. Atrium (boezem) fibrilleren is één van de meest voorkomende hartaandoeningen. Mensen met deze aandoening hebben vaak een onregelmatige hartslag met wisselende kracht. Het gevolg kan vorming van bloedklonters zijn wat kan leiden tot een beroerte. Met vroegtijdige opsporing van atriumfibrillatie kunt u het risico op een beroerte drastisch verminderen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen