BPA6 BT bloeddrukmeter met AFIB/MAM technologie, adapter en Bluetooth (Microlife)

De Microlife BP A6 BT combineert nieuwe technologie en gebruiksgemak. Zo beschikt deze bloeddrukmeter over AFIB waardoor atriumfibrillatie vroegtijdig herkent kan worden. De meetwaarden kunnen bovendien op de computer worden bekeken. Tevens kan deze bloed

Lees meer...
Artikelnummer: BPA6 PC

Productomschrijving Microlife BP A6 BT Bovenarm Bloeddrukmeter

 • Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
 • 2 x 99 geheugenplaatsen
 • Inclusief bureaustandaard, batterijen, adapter, opbergetui en handleiding
 • Herkent vroegtijdig atriumfibrillatie
 • Aan te sluiten op de computer

Microlife BP A6 BT Bovenarm Bloeddrukmeter

Meet je bloeddruk zeer nauwkeurig met deze Microlife BP A6 BT. Het apparaat is uitvoerig getest en heeft een A/A waardering gekregen, de hoogste waardering voor een nauwkeurige bloeddrukmeting. De bloeddrukmeter verricht in korte tijd drie metingen en toont het gemiddelde van deze metingen als resultaat. De waarden worden bovendien direct geclassificeerd op de stoplichtindicator. Daardoor zie je in een oogopslag of je bloeddrukwaarden goed zijn.

Nieuwste technologie
In deze bloeddrukmeter zit de nieuwste technologie. Zo beschikt deze Microlife over de Afib-technologie waardoor atriumfibrilleren (onregelmatige hartslag) vroegtijdig ontdekt kan worden. Daardoor wordt de kans op een beroerte drastisch verminderd. Deze bloeddrukmeter kan bovendien gebruikt worden door twee personen. Er zijn voor iedere gebruiker 99 geheugenplaatsen beschikbaar, waardoor meetwaarden vergeleken kunnen worden met eerdere metingen. De BP A6 BT kan ook gekoppeld worden aan de computer. Via de software kunnen de metingen duidelijk in kaart gebracht worden. 

Tevens kan deze bloeddrukmeter via bleutooth worden uitgelezen via de Microlife App die te downloaden is voor Android en IOS.

Complete set
Deze Microlife wordt geleverd met een nieuw type manchet die nog comfortabeler gedragen kan worden. Het manchet is geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 tot 42 centimeter en past daardoor bij vrijwel iedereen. Verder worden een adapter, batterijen, bureaustandaard, opbergtasje, Nederlandstalige handleiding en een tabel voor bloeddruk classificatie meegeleverd. Een zeer complete set waarmee je direct aan de slag kan gaan!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen